Pages

Wednesday, April 29, 2009

+demam genetik+

al-kisah..
harini 30hb april 2009
hari ini dalam sejarah..
first time dlm hidup aku....
silap tgk jadual utk exam....
terasa bongok sungguh diri ini

+damn!+

yg aku tahu exam pkl 12tgh
rupe2nye pukul 8.30!
sib bek aina call sbb nk pi ngan alif...
mmg terkejut beruk...geesh~
agaknye beruk pun xde terkejut mcm aku pagi tadi.
n luckily aku dah bangun n 100% sedar mase tu..

genetik punye pasal~~
oh genetik..
alhamdulillah dpt buat dgn baik..
walaupun ade yg x sure..xpe lahh~~

ni yana ade kasi award..
sbb blog aku best kot..ngahaha~
tp aku pun x pasti award ni utk ape..
so aku xnk kasi korg sume..sbb aku kedekut.
umi...i wanna go home ='(

rindu same moto2 dgn mr.devil~

+bissous~+


8 comments:

Urutoraman K said...

japs. ko ukm ke?

kalo ko kat ukm, member aku pon ade masalah camtu gak.
misteri2

yana.lili.lala said...

ish ish ish..alia alia...mintak2 x jd aku r...huhu..mahu menangis air mate darah aku kalo x sempat g peksa...ak dpt award pun dari amy..ntah award ape ntah

Lin said...

gile seram.
xdpt bayangkn kalo blaku kt aku.
mtk jauh~

Irsya said...

sy rasa suma org akan experience tu... saya juga pernah...tp salah baca subjek la.. eh jap..pernah salah bca time..spm... paper 2 pagi, tp baca petang...tak ingat ar subjek pe..huhuu.. sabar je lah

amira + adnan = gLam mirad said...

haiya kamu...
xkan sebab rndu aku suda salah tengok jaduaL...
Len kaLi teLiti ye sayang...
biase La...kaLau tak buat sLah skang, sampai biLe2 tak bLaja...
kan? *wink*wink* (0,0)
aku ngantok...

mr. devil~ muahahaha said...

mirad panggil "sayang" ?
jeles ni..='( hehehe
syg ni.. careless ek die~
nasib baik semua pun ok~=)
len kali.. tgk btul2 tau~

hehehe~
love that +bissous~ + =)
muahxXx~

[aLia-nL] said...

alip = ya lorr...aku ukm~ budak2 ukm sume akan hadapi masalah ni kot?? huahuahua

yana = adoi yana...kalo x pegi dgn aina...xtau laa macam mane...agaknye mmg dah terlepas paper kot~ =(

lin = hehe...paper kau nk kat abes lin~ yg major sume dah pas kan? selamat laa kot kalo 'terlepas' ;)

irsya = perghh~ kau yg satu skolah amik subjek same pun leh tersilap ke~

miyad = ngantuk gi tdo laa deb~ aku kan careless selalu~ mcm lahh kau x tahu~ adoiii~

mr.devil = bissous bissous!!!!~~
hee~ jgn jeles ok? i sayang you lebih~ muahxXxxxxXx!!

enaLiF said...

hik3..alia2...
t'kejut gak aku pg 2..
hik3...
kalo aku kompem x bgn lg..

lbh kurgla kta...
ari b4 2 aku clap tgk tmpat...
huk3...