Pages

Sunday, September 6, 2009

handwriting?

bila dah tiba musim exam ni,
tibe-tibe teringat masa musim exam kat sekolah dulu.
macam mana lah kat sekolah dulu boleh rajin ek.
bile dah masuk U,semua bergantung kat diri sendiri.
it's up to you,to go to class or not.
to study or to sleep.
to move forward or to be left behind.

kenapa yek dengan tulisan?
masa kat sekolah dulu, tulisan aku la yang paling buruk.
cikgu kate tulisan macam cacing.
tapi aku tengok elok je?
masa f4,aku dapat cikgu bm yang aku tak tahu lah nak cakap ape.
setiap kali dapat balik kertas jawapan.
mesti aku orang yang pertama dapat kertas.
dan mesti die akan cakap.

'saya kasi alia punya kertas dulu sebab saya tanda die punya paling last.
sakit kepala bila nak baca karangan die.'

sampai kan aku ade tanya seorang kawan ni.
'macam mane ek nk tulis cantik2.'
haha.aku rasa sekarang tulisan aku dah improve.
dah tak macam cacing lagi.
harap2 pensyarah dapat baca tulisan aku. =P
tapi still lagi x cantik.haha

ade cikgu ni selalu cakap.
'everything must be on your fingertips.kalo belum study,jangan tido'

and midsem kali ni rasa macam sangat kecewa.
haih.datanglah semangat dan kerajinan..~~
never give up alia!
and so must you ;)

selamat berpuasa people.
and take care!
muahxXx~~

1 comment:

Ery Farieha said...

tol tu. dulu time skola rajen gle. sbb ade cikgu n parents tgk kot? da masuk U,tade sape tgk,so jg mls. waaaaaaaaaaaa x baek nye! :(