Pages

Wednesday, August 25, 2010

SERATAS21 : back to school!

*sorry umi.sbb curik2 pegi taiping without ur permission*
wohohoho.best gilaaaa bab! we have created a memory that wont be erased for the rest of our lives.after 4 years we left our beloved SERATAS.batch21 has returned for a visit.
perjalanan 4 gadis dari kuala lumpur.dengan hati yang melonjak keriangan.
walaupun kereta semput bila kami hampir tiba di taiping.
still tak dapat merosakkan mood keriangan yang beraja dijiwa.
(sempatlah rasa kesian kat wannor sbb die tak dapat join)
perjalanan yang memakan masa hampir 4 jam.betul2 tak terasa.sebab excited sangat.

kisah alia dan syahir pasti tak ketinggalan. ;)
surprise surprise! haha.saje laa sayang sempena our 23rd monthliversary.
he didnt have a clue.ye lah.aku cakap yang aku tak datang.
bila dia call.aku ckp aku tido la.dalam bas la..baru balik dari tandas la..
and dia pun clueless! tak syak langsung yang aku nk datang.
eleh.konon la die tak semangat nak gi reunion la.tak best la..weeekkk~~

surprise surprise!
happy 23rd monthliversary syahir ijat =)
i love you sooo much much~
program yang dirancang.'Career Talk' dengan adik-adik junior.tengok.ramai kan yang datang? so korang boleh bayangkan la betapa meriahnya reunion ni.hee.mostly kawan2 yang balik bercuti dari overseas.thanx to them.for this incredible idea.thanx jugak juniors form 5.next week ada exam pun.sanggup datang dengar and jumpa kitorg.
baru terasa sedih sebab aku takde 'adik'.ADIK aku memang la ade si aina tu.tapi bila dah balik sekolah nak jumpa junior.aku takde 'adik' mcm kawan2 lain.tapi takpe...aku ade si 'abang'.
sila jangan cari alia dan syahir dalam gmbr diatas.
waktu ni kami sibuk melayan cerita Grown Ups and kayuh swan dekat taman tasek.
kami berbuka bersama2 kat Kamunting Timur.best! amik gambar then hang out sama2 kan.hehe.tak muat la nak masuk sume gmbr sini.tgk fb ek? ;)
ni pagi ahad.ramai yang dah balik.tinggal kami-kami yang jauh je.
sedih nak meninggalkan seratas.
sedih nak meninggalkan syahir ijat.erk??
farewell-jump!

banyak sangat perubahan dekat seratas.2nd time jejak kaki kat seratas lepas habis skolah.weh weh.dulu kita kecoh sekolah banyak beruk kan.sekarang ni takde beruk wehhh.taman tasek pun beruk dah pupus.sobsob.tak seratas la mcm ni kan! pagi ahad tu.budak2 tu mcm excited gila kot ade seekor beruk ni masuk asrama.ye la.diorg mane penah berhadapan dgn beruk mcm kite ;(
rindu nak mandi air sejuk mcm tangki air isi dengan ais.
rindu nak lepak lepak escape prep kat surau.
rindu nak study/lepak ramai2 kat study room.
rindu nak kecoh2 kat bilik iron.
rindu nak sembahyang berjemaah kat surau.(padahal zaman skolah dulu sodorm je keje)
rindu nak jerit-jerit panggil mirad dari atas.
rindu nak lari-lari keluar dari asrama sebab dah lambat gi perhimpunan.
whatever it is.I MISS SERATAS.I MISS TAIPING!
p/s ; tak sempat nak jenguk bilik band =(


2 comments:

Me3raD mYraD said...

hoiii...nak sumpah Lagik...JELAS SAYE JELES...
waaa...aku ske yg jerit2 namee aku tuh...xpeciaLLy pukoL 6.30 ptg time nak dinner kan ?? junior pon da bLey predict tyme ityu adeLah masee kite berjeritan~~

lalala said...

hahaha~ alalala~
best kan? nasib baik syg datang~ =) thanx tau~X)
we gonna come again aite? =)
heee~ sorry because of me syg tak dapat buat macam2..=(
kalo tak sempat la syg nak pegi bilik band ape semua..=p