Pages

Monday, March 28, 2011

oh why.

coffee makes me feel jittery..
but i really depend on coffee or at least tea to keep me awake.
especially in the morning.
gila macam orang tua minum kopi neh..

cepat la habis bulan 4..
supaya aku tak payah nak teguk nescafe siang malam just to stay awake.
i'm tired....mentally and physically..
we all are....
apa2 pun..bersusah-susah dahulu..bersenang-senang kemudian kan..?

good luck kawan2.always do your best ok?
cheer up! ;)

p/s ; best ada 'bf' oversea bila kite nak bangun pagi pagi buta..dia boleh tolong kejut and 'paksa' kite bangun.haha.(padahal diri sendiri yang malas nak bangun.penat.bukan malas)

3 comments:

mr wasabi said...

hahaha~ alala~ chaiyok2 syg~
kuat kan semangat~ X)
i can always be your alarm~ hehehe~
alalala~ cian die~ jgn teguk nescafe bnyk sgt tau~ nanti tulang reput~

aLia-nL said...

i knowwwwwwwww~ dah minum nescafe.minum la susu jugak.antagonist to one another.
nescafe = stay up
susu = tido~~
=P

Urutoraman K said...

kopi best kaw-kaw.

aku at least kena minum 2 gelas sehari.
kalau aku mengantuk, minum kopi pun tiada gunanya.
kalau sehari aku tak minum, aku sangat takde mood, sampai nak bersembang dengan orang pun aku malas.

begitulah kisah aku dan kopi.