Pages

Friday, February 27, 2009

akibatnya..

1.selalu ponteng koK

26hb aritu ade kembara seni kat pusanika.
aku selalu x pegi koK disebabkan latihan hari isnin malam..
kalo ikutkn..aku baru pegi 2 kali kot dlm sem ni?
lagipun diorng x strict sgt mcm kelab lain..
selamba lah~
hari isnin lepas aku pegi..
so yg aku tau diorng inform..pakai baju hitam.
hari khamis tu aku dah siap pakai baju putih dari kelas lagi.
smpi dewan nk amik alat..tbe2 diorng ckp.

"eh..pki baju hitam la...sape kate pki baju putih"

what the hell??

jarak dari fst ke dectar ade laa dlm 15mins kalo jln kaki..
sib bek aku mkn byk mlm semalam..
excercise sket..huhu
tp kalo nk jln kaki balik kolej mmg x mungkin la kan..
nak kate berlari x jugak..so aku pun berjalan pantas ke bus stop fpi..
dgn harapan aku belum ketinggalan bas lagi..
kalo x...mampuih den~
mungkin aku bernasib baik? maybe2~

smpi kolej pun dah tinggal bape minit je lagi..
kami kene ade kat pusanika pkl 1..jam dah pkl 12.30
sib bek baju kemeja hitam mmg dah siap gosok sejak dari azali lagi..
tunggu nak dipakai je..aduhai...

itulah...lengkali ponteng lagi..
nak kelam lagi...ponteng la lagi...~


kelab musik moden(pemain bass yg murtad kelab.cheh)
kelab angklung (ohh~ tu dina!)

all black see?
2. main2 mase blaja photoshop
dulu mase matrik kami ade kelas komputer..
diorng ajar adobe photoshop berdasarkan buku manual yg diberi..
aku mmg xde masalah nk follow buku tu..
time tu buat cepat2 kasi siap..then nk layan friendster..
facebook x famous lagi mase tu.. =P
mlm tu ade meeting utk ajk dinner..
and aku ni ahli biro bendahari..terpaksa la join dinner..
tp mmg aku sukarela nk masuk~
dan secara sukarela nk masuk under sekretariat tugas-tugas khas
merangkumi keceriaan dan blablabla..
lame jugak meeting tu..
and so far i know how things are going on..
mase nk balik, ketua sekretariat suh buat design utk nametag dgn backdrop..
tema utk mlm tu nnt batik kontemporari dgn english couture(is the spelling right?)
sekali die suh design name tag guna photoshop daa~~
aduhai...runsing gak la aku pke cane nk buat..
mmg x amik berat lgsg mase blaja dulu..
huhu..sib bek wannor ade adobe dlm laptop die.
(thanx wannor)
3 jam gak laa aku tekan2 bende2 dlm tu tanpa ade ape2 hasil..
wannor plak dah tido time tu.
ketuk pintu smpi nk roboh pun die pengsan gak~
finally i found the tools, and alhamdulillah, i got to design the name tag with not much problem..
huhu..hopefully my design for the nametag will be chosen =P
3.tido lewat
sibuk sgt pke nk carik design batik utk nametag..
i slept quite late last night..
my class on friday is at 8am..
usually when i sleep late than usual..
there will be no problem for me to wake up on time..
tu dulu~
huhu..
oleh itu, esoknye aku terjaga pukul 7.45..
mmg haram laa kalo nk pegi kelas...(melainkan kalo xnk mandi)
sambung tido and bangun balik bile syahir aizat balik dari kelas n nk pegi smbhyg jumaat dah~
adoi~~
sabtu aku nk masuk hutan. =P
nak jumpe org utan?
kalaulah wujud dlm hutan tu kan~



1 comment:

tazia rihays said...

hadoiyai~ cian nye die~
mcm masalah sahaja~
be happy k~ MuahxXx~ =)