Pages

Thursday, August 4, 2011

dizzy trans studioooooo~

finallyy..trans studio bandung!
ni macam times square lah.indoor theme park.Bandung stylee~
ktorang semangat gila datang pukul 7 pagi.bajet ramai orang sesak sesak lah.
mungkin sebab esoknya dah nak puasa.so ramai celebrate nak puasa kot.maybe maybe..
entrance kena bayar 2oo,ooo rupiah.so...macam agak tak berbaloi lahhhh...
ke sebab aku yang pening pening. o_0
lagipun banyak rides tak bukak lagi..

vertigoooo...sumpah lepas ni tak nak naik rides macam ni lagi.
giant swing ke.vertigo ke.....*muntah*
tak tahu lah kenapa?

weeee~ my first wall climbing~
Kong Climb~ jadi king kong..hihihi

hihi.amik gambar dengan clowns lepas parade.

eh.moto-moto!

mungkin hari-hari lain ramai orang kot.tapi waktu ktorg pergi..langsung tak ramai.
tak payah beratur berjam-jam nak naik ride tu.yang paling best is the yamaha coaster.
something like that..best~macam space shot.dina naik sampai 4 kali.
aku tak larat la...dah la pening nak mampus naik giant swing..spoil spoil..

now we're already in jakarta..i miss bandung already =(
haih.mana yang lagi seronok.cuti sekejap lepas intern atau terus kerja.
hah.best la siapa yang dapat rileks kejap tu...aku dah terus kerja =(
sobs.....nak cuti cuti......hihi.gedik.i'm officially a QC officer now..haha
:D

p/s ; nak balik =( nak jumpa popoko....

4 comments:

CiK GorGeouS ! said...

mak aih !! bestnyee korang gi jaLan2 hiburkan hati yee =)

aLia-nL said...

hihi =P

amri said...

asik jejalan je alia

aLia-nL said...

mane ade asik abg epul =) alang2 dah ada kat sane..