Pages

Saturday, April 7, 2012

MIHAS 2012.

MIHAS is back in town!

but this year it is open to public for one day only.
memang tertunggu2 la MIHAS ni.ehehe.next year nak jadi volunteer lah =P
tapi tahun ni tak banyak sangat makanan macam previous years.
takde dim sum.takde free pau =(
ahaha.datang perut kosong, balik kenyang makan free food~

homaii..cakess! tapi kena beli.heekk

bought those canned drinks ;)

bibu pun adeeee~ kebetulan lahh ade bibu jugakk :D

aina cakap dia suka makan free food!

aku dah tak berapa berkenan sangat nak makan choc.


London Dairy yang sangat awesomeeee!
macam haagen dazs ok~
too bad dia takde jual =( cuma bagi tester je.

i'm a happy kid! yeay ice cream!

Dato' Chef Ismail pun ado.

popoko, ni la haa barbican yang org cakap tu.
drinks tu, bukan org tu tau.macam sparkling juice la.

Ezani takde, dapat jumpa Abg K pun boleh lah!

Alia-cooLaaaaa~
ahaha.dapat free candy dari booth arab ni.
dia kate 'its for kids only', tapi bagi plak kat ktorg =P

seronoknyee dapat gi MIHAS! free food sape tak suka.heeee.
harap2 tahun depan ada lagi, and lagi banyak booth best2 ada.

thanks Bibu for the ride to Digital Mall and all those explanations =)
i really need a new camera soon~
LX5, wait for me~

p/s ; tak dapat jumpa eien dengan adib, tapi dapat jumpa Bibu! ;)

4 comments:

yanalililala said...

bestnye.... alia

suka tgk cake tu..

May Maisarah said...

Wuhooooo~~~
besttttt giler dapat makan free !!!

CiK GorGeouS ! said...

Di mana ade free foods, di situ ada aLia...hikkkssss

aLia-nL said...

yana ; tahun depan gi la =)

mamay ; freee foooodddd!

CG ; haruslahhh weh.kata food lover.