Pages

Sunday, July 12, 2009

hanya mimpi.

haha.smlm aku ckp aku ade bunuh lipas kan?
mlm tadi aku tido.
lipas tu dtg dlm mimpi aku.
cesss.
kuang aja pnye lipas.

tp dlm mimpi tu, aku bukan takat pukul lipas tu dgn penyapu.
aku siap kunyah2 lipas tu nk make sure die betul2 mati.
gosh.how disgusting is dat?
surprisingly aku rase mcm lipas tu manis.
yuckssss???
and i end up waking up spitting.
hahaha.
nmpk sgt roh kau x tenteram dlm tong sampah tu kan.
sbb tu nk kacau aku.cess

pagi tadi nk pegi kelas pun nmpk lipas.
pe kejadah byk sgt lipas ni??
ni laa x best dok tngkat 4.
aish~

wah.best nye ade org tu cuti harini dgn esok.
seronok2~
mlm nnt kite jumpe lagi ek? ;)
muahxXxXx~
i love you!

take care people.
have a nice day!

2 comments:

yana.lili.lala said...

hehe...alia jmpe lipas...kte ni kat tgkt 4 jgk asyik jmpe cicak..x suke!!

[aLia-nL] said...

lipas lagi geli la yana =/
tgk die lari2 pun kite dah cabut lari.
sbb takut die terbang.
hee~