Pages

Saturday, October 9, 2010

sabar....

aku kecewa gila dengan kau..
kecewa dgn perubahan sikap kau..
takkan la kita dah dok sama2 dua tahun..
nape dah final year ni kau jadi mcm ni..

ingat kau sorang je ke yang tension..banyak keje sume?
aku pun tension..banyak keje..in fact..lagi berlambak2 dari kau..
serious...awal2 dulu aku sedih..tertanya2 kenapa kau layan aku mcm ni..
padahal aku taktau pun apa salah aku..
masa hari raya pun..aku jugak yang mintak maaf dulu..kau ada??
padahal...kau yang mulakan semua ni dulu..

haih...kecewa sangat dengan kau...especially tadi........

fews days back aku memang busy gila2 tahap babi..
sampai tak tido dengan faraheen buat assignments..
jumaat ada jamuan...sabtu ada hari interaksi kelab mikrobiologi..
so biasalah dah 2-3 hari tak tido..dah habis program semua balik memang tido mati.
kau macam tak tau aku tiap weekend akan balik rumah...jumaat ke..sabtu ke...yang pasti...aku memang akan balik...dua tahun beb..aku satu bilik dengan kau...

aku balik dari hari interaksi, lepas mandi,zohor tadi aku terus tido...memang penat sangat2..
abgngah kata dia nak amik lepas zohor...tapi dia tak sampai2..so aku tido dulu..
bangun2 tengok hp ada 3 missed calls...aku pun cepat2 msg abgngah..kot2 dia dah sampai...
dia kata dia baru nak gerak....lepas tu aku sambung tido balik...
aku terjaga bila mak aku naik bilik kejut aku kat bilik...mak aku terus tanya...tak dengar ke dia telefon banyak kali...aku serious tak dengar langsung..padahal hp ada kat tangan aku je selama 15minit aku tido tu...haih....

sampai hati kau...kalo kau taknak cakap dengan aku pun...gerak je la sikit masa telefon tu bunyi..ni aku bangun2 tengok hp ada 7 missed calls.....kesian mak aku kena naik sampai tingkat 4 semata-mata nak kejut aku kat bilik...serious terkilan dengan sikap kau...kalo ada org lain telefon takpe la..ni mak aku yang call....mak aku call sampai tujuh kali...and kau buat apa?? kau buat bodoh je..kau buat pekak...sampai mak aku kena naik atas...huhu...aku tak tau nape kau berubah sampai macam ni sekali...aku balik bagi salam pun..kau tak jawab..makan pun dah taknak ajak..buat apa2 semua nak hempas2..as if benci sangat aku kat dalam bilik tu.and sekarang ni..we dont even speak to each other..takpe la..dah tak lama dah pun...aku cuma bleh bersabar je la..

aku harap satu hari nanti kau tau apa yang aku rasa sekarang...

3 comments:

wAnNor said...

sabar jela alia..
aku pon x b'ckp ngan rumet aku.. huhu..
mybe dia x tau mak ko kol kot..

aLia-nL said...

huhu.taktau mende...dah smpi 7 kali..mesti penting pnye kan..sedih aku weh...

fatienriman said...

alia,nih roomate kau,means classmate aku tuh ke???