Pages

Friday, October 1, 2010

kesian ayam!

kesian...tapi best!
ni bukan menyeksa ok.kami cuma menjalankan kajian~
ececece.seronok~ kami nak cuba introducekan virus kedalam embrio ayam.
siap kena hancur-hancurkan embrio anak ayam tu lagi.haa.korg ada buat ke??
(yang belajar medic ada la kot?)

anak ayam ni bergerak2 tau! mcm baby dalam perut~

aina kata jangan bawak keluar anak ayam tu.
alaa..tak mencabar la kalau tak keluarkan~
nak tengok mcm mana rupa anak ayam berumur 7-8 hari :)

hehe.tu ada chicken wings.ada drumstick.bontot ayam pun ada.
boleh buat panggang ni :D
masa aku keluarkan..jantung dia beating lagi~

bestnya ada kumpulan dapat sel sinsitia.kumpulan aku tak dapat =(
just dapat observe sikit sel ekalapis. tp ok lah! kira eksperimen berjaya~
ada kumpulan tu siap dapat sel yang berdenyut! haaa..sel berdenyut????
jeng jeng jeng~~~~ korg rasa sel tu nnt jadi anak ayam tak?
p/s ; risaunya pasal program minggu depan.harap2 semua berjalan lancar.sorry kawan2.asik menyusahkan korg je =(



4 comments:

Irsya said...

weh..best kot... huhuh..but, boley tak ko bg tau apa maksud sinista? or apa2 yang berkaitan ngan term ar... huhu..

*mood:malas nak search internet*

aLia-nL said...

sel sinsitia tu mcm sel gergasi~ kau bleh nmpk yg sel2 tu mcm bercantum.jeles kot kat diorg yg dpt tu.. huhu

Irsya said...

gambar sket

aLia-nL said...

aritu nk upload skali..but xtau nape xleh keluar? jap eh.