Pages

Thursday, December 2, 2010

short december.

hey.its december! already??!!

aku terasa bulan disember ni tersangatlah pendek.walaupun lebih satu hari dari november.
terasa kejap sangat dah masuk bulan disember.mungkin sebab aku sibuk dengan eksperimen2 dalam lab tu kot.
padahal belum capai apa2 objektif pun lagi.huhu.
serious aku risau.
sempat ke tak ni.orang lain dah ada banyak progress.tapi aku belum ada lagi.

harap2 cubaan kali ni berjaya.since minggu lepas punya tak berjaya.
ohhhhh.kalau fail jugak...tak tau la nak jadi ape... T_T
(tak tenang aku nak pergi holiday)

kenapa ramai orang post tentang kawin ni?
haha.sekarang ni.kalau aku pergi mana2 wedding pun.mesti buat aku terfikir..
macam mana la diorg ni boleh happy sangat kan.
wedding diorg lah wei.mesti la nak happy.sekali seumur hidup.*kot*
hehe.ok la.semoga diorg bahagia sampai akhir hayat la kan ;)

4 comments:

pokok said...

Best nye dapat pegi banyk wedding~
org teringin nak pegi..=(
hehehe

pokok again..=p said...

and btw.. hope ur experiment will go well too~ amin~

wafa said...

apa ag kak alia.. wedding bulan januari taun depan xnak dtg?? dtg la~~~

aLia-nL said...

pokok ; hehe.asik kena teman mak pegi wedding je.nak buat macam mana =P

wafa ; haha.tu lah.tgh berfikir2 gak nak pegi ke tak.hee.