Pages

Sunday, February 6, 2011

here it is!

oh oh!! ni ulat yang ada kat pokok kari belakang rumah.
eiiiiiiiiiii~~ geli geli geli~
the tree must be highly infected because at each leaf pun ada banyak banyak ulat kecik ni.
dari jauh nampak macam cendawan ok.
so first time aku macam teruja gila tengok cendawan comel comel.
sekali bergerak..oh no...tak suka tak suka tak suka~

thank you mr wasabi sebab tolong cari gambar ni =)
tak comel la ulat kepala besar ni.
oh.pokok kari belakang rumah ni kena cantas ni.......

p/s ; tak jumpa pokok yang sesuai untuk dibawa ke lab esok.*dead meat*

2 comments:

mr wasabi said...

awwww~~ so cute~~ hehehe~

aLia-nL said...

TAK CUTE LANGSUNG! GELI!