Pages

Thursday, February 10, 2011

LDR.

comel aku tengok junior2 aku yang berada dalam LDR (long distance relationship) ni.
kadang siap tanya aku advice.
please dont ask me.i'm a sucker in relationships.
haritu adik si syahir ijat ni...
si bf pergi ke mesir...
sekarang nadhirah farhanah dengan husaini suhaimi.
si bf pergi ke new zealand.

hee.nangis nangis lah korang.
tapi sebenarnya takde ape yang nak ditangiskan kan?
sekarang ni dah ada ym.skype.facebook.handphone.n macam2 lagi la...
banyak pakej-pakej murah yang membolehkan korang nak call orang sana.

bagi aku..yang paling susah..mula mula sekali nak adapt dengan perbezaan masa.
dan yang paling penting..toleransi.kepercayaan(hurm.).dengan kena saling faham-memahami.
KESETIAAN dan KEJUJURAN tu penting ok.

do something for your girlfriend in malaysia.girls love surprises ;)
give some spark into your relationship.
to let them know that they are always near in your heart.
although you are far apart in distance.
i am no doctor love.so that is all i can tell. =)
good luck ;)

p/s ; gaduh-gaduh ni biasa la.if you really really love your partner.stand by him/her through thick or thin..no matter what =)

2 comments:

BooBoo said...

pandai la dr love ni~ hehehe..
patut la die romantik ek? XD

aLia-nL said...

mane ade dr love la~ huhu.romantik la sangat =_="