Pages

Monday, February 28, 2011

phantom? masquerade pun boleh.

ok kawan2.
yang pertamanya.dinner untuk student final year and alumni mikroba is on the 1st of April.
(jangan dibuatnya prank dah.jauh datang dinner tak jadi.)
theme : phantom (??) of the microba.(sounds weird.tapi ape2 aje lah)

phantom? macam dalam cerita phantom of the opera tu~
ala-ala masquerade gitu.hehe.macam cool kan?
rasanya a few colleges pun ada guna tema masquerade untuk dinner diorang sebelum ni.
tapi za'ba belum lagi..

most probably yang perempuan pakai dress cantik-cantik.
yang lelaki pakai tuxedo or vest or apa2 yang nampak kacak.
(if they are sporting enough to wear those)

pakai mask bulu-bulu.hik.

macam smart kan.

xoxo.GG.

tapi kalau phantom.maybe not as colourful and gorgeous as masquerade.
just plain black and white.or silver and black? nah.......i dont know.
phantom of the microbe? meh kite buat topeng bakteria dengan kulat tepek kat muka.
tengok la dinner nanti macam mana.hehe.

p/s ; kenapa ramai orang tulis blog pasal kawin muda ni? hurm......

3 comments:

yanalililala said...

ade org dh konpius nape ade mikroba di situ. hehe.

CiK GorGeouS ! said...

grr...bestnyee !!! tak payah sibuk2 nak soLek2 mata~

aLia-nL said...

yana ; hahaha.sape yang konfius tu? kite pun pelik jugak.hakhak.

mirad ; awww.pakai mask kilat.mata pun melekat kilat2 jugak~