Pages

Saturday, October 15, 2011

i'm a buku-fly.not a buku-worm.eh?

hye!
for sure you guys have heard of this BigBadWolfBooks SALE right?
its all over facebook~ hahah.aku tau ada sale ni pun through facebook je.
jangan tanya kenapa kali ni aku banyak pulak duit nak pergi sale sana.sale sini.
@____@
SALE baju dah pergi.dah beli.SALE kasut dah pergi.dah beli.
SALE buku pun dah pergi.pun dah beli ^_^

siapa dah pergi.mesti dah tahu macam mana besar and banyaaakkknya buku.

7 books for myself ^_^
nak buat stok bahan bacaan balik Indon nanti.
*alasan je tu*

main reason why i wanted to go to there.
kedekut nak keluar duit nak beli pada harga asal.
cari buku bila ada sale je lah ;P
sadly.tak banyak buku pasal gardening.mungkin dah habis?

seronok shopping bila ada orang belanja.
syahir ijat cepat balik.nanti kite shopping sama2.hahahahaha *gelak jahat*

p/s ; bahaya betul ada banyak2 sale macam ni.haih.duit dah habis *sobs*

2 comments:

Aida Hernita said...

mcm best je! murah eh sale? im broke but would like to have more reading collections. heee. nk pergi!

aLia-nL said...

murah! most of the books dalam rm8 cmtu je.heheheh.next sale pegi la =)