Pages

Wednesday, October 19, 2011

Indo oh so boring.

hullo..
I'm going back to Jakarta next week dah =(

tiap kali nak balik Jakarta.mesti ada event best weekend tu.
haih...betul ke SERATAS Royal Rhapsody nak buat concert/perform kat KLCC park tu?
again..tak dapat nak pergi.*sobs*
Wind Orchestra haritu pun tak dapat pergi. tapi takpe lah.dah dapat pergi tengok saringan pun jadi lah.

and i'm going to miss out the Home Deco Expo which will be held at KLCC this weekend and the next.
because...i'm thinking of refurnishing and reorganizing my room.
ye lah..bukan nak buat dalam masa terdekat.nak jugak lah buat budget simpan duit beli perabot.
*dah guna duit sendiri dah sekarang ni*
my room is too small for all the stuffs that i have right now.
hurm.jom jalan2 IKEA?
will have to postpone that until december then.

and of course..will be celebrating my birthday in Jakarta =((
no birthday cake.birthday dinner makan bakso je la.huuuu.

p/s ; tak sabar nak jalan-jalan Indonesia.eh.Indonesia tak la boring sangat.kot?

2 comments:

CiK GorGeouS ! said...

aiikk ?? baLik jakarta semuLa kah ?? sampai biLa weh ??

aLia-nL said...

yesss.until early december.