Pages

Sunday, December 4, 2011

treasure chest.

hie hie!

selalunya kat rumah aku, every sunday is housekeeping day.
kemas tu, kemas ni. cuci semua kereta~
masa aku kecik2 dulu malas gilaaa nak kena bangun pagi2 kemas rumah.
zzzzzzzzz~ and umi akan keluarkan semua buku dari book shelf, and suruh kitorang susun ikut ketinggian -___-" stressss.and banyak lagi.

but not this time.kali ni ktorg kemas kotak2 yang penuh dengan buku2 daripada attic.
ahh...umi dengan abah pun ulat buku jugak~ :D

look what i've found!

at least i had a normal childhood.
zaman dulu mahal kot stiker karpet ni~
cakap macam 50-60 tahun dulu je.ceh.
mickey dengan minney tu beli kat Jepun =P

my very first graduation ^_^
cuba teka mana satu alia, mana satu aina~~
hahahaha.obviously =P

banyak gila novel lama2.gosh~tak payah beli novel dalam beberapa tahun akan datang ni =P
harap2 attic ni cepat habis.walaupun lambat lagi -_- the house is in a huge mess right noww.aduhai.

happy monday and have a nice weeeek!

p/s ; gambar cik gojes kurus pun terjumpa tadi! mirad oh mirad :D

6 comments:

CiK GorGeouS ! said...

HOIIII....acaneee aku penah kurus puLak ??? bhahahaha~ kenangan kan bende2 camtuh ??simpan weh gamba aku kurus tuh...mahaL !!

wAnNor said...

alaa.. yg mana satu alia??
teka kang salah lak.
tp rasanye yg blah kiri kot. yeke???
sori kalo salah..

aLia-nL said...

mirad ; masa form 1 je kau kurus.pastu tak dahhhh~ngee~

wannor ; yeay wannor pandai! pokok pun salah =P kikiki~

amri said...

alia belah kiri 2

aLia-nL said...

abg epul ; seharusnya lah yang kiri tu~

amri said...

leh beza kn gak la...sbb mata alia kecik skit masa 2