Pages

Monday, February 6, 2012

what a weekend! phew~

heeyy guys! how's your long weekend been going?
panjang la sangat sampai hari selasa je pon.ok.boleh la tahan panjang. =P

sabtu :
hantar wan, pakde & makde gi KLIA for umrah.plus lunch with pak teh's family at alamanda.
quite a long day i think.and very tiring.hee.
rasa seronok pulak wan pergi umrah.aku pulak macam excited lebih hantar diorg.haha.
bestnye~ nak pergi umrah jugak~ insyaAllah kalau panjang umur murah rezeki =)

ahad :
went to Ipoh by ETS for Ajim and Aiman's wedding.congratsss Ajim&Aiman!
(see...who says LDR wont work??)
it was such a fun and happening event not to mention the friends who came.
time ade event macam ni la nak jumpa kawan2, gossip2, tukar2 cerita.hadoi.
macam2 kerenah laa kawan2 aku ni.Cik Gojes, Cik Jamu Mak Dara, tokey Herbalife, Datins2.haih.
you guys totally made my day~ ;)

Congrats again Ajim!
berseri-seri muka ajim ;)

the ladies with the bride&groom
a perfect match i say.heee.

asiah belanja ktorg sume makan pizza~
thanks asiah! kemain jauh kau datang dari singapore.terharu *sobs*
*say pizza~*

the besties! bibu dengan mirad si joges.
thanksss for the ride bibu~

(thanks Bibu and Mirad for the pictures)

penat gila sebab ktorg balik malam tu jugak.
family aku sanggup amik ktorg all the way from PJ tu.jangan main2~tak bagi tido rumah kwn punye pasal -___-
anyway, had a really good time with old buddies from SERATAS.
tak tau bila lagi dapat jumpa diorg esp orang2 yang susah nak jumpa macam farah, shud, asiah, faridah, and others.
wish he was in Ipoh too.huhu.

congrats to Ajlaa and husband too~ cant make it to their wedding on saturday.

p/s ; gila semua pakat nak kawin dah skang.i feel old.

3 comments:

CiK GorGeouS ! said...

kaLau kau oLd, aku nie ape ?? KERTU ?? hamboiihhnyee pon...suke snagat dapat jumpe yang Lain2...sayangnya kita takde gamba same2 :(

May Maisarah said...

ahah! kan, seme member asek kawen je..haihh..xleh jadik ni..hahaha.

btw cantik la baju hijau alia tuh. hihi. =))

p/s: alia, add fb kite lg sekali pliss.aritu bt fb baru. May Maisarah ;))

thanks in advanced!!!!

aLia-nL said...

CG ; hehe.kau pun dah lama tak jumpe dorg kan.glad you've made it this time ;)

mamay ; haha.dah mampu, boleh la nak kawin.hee.btw, i'm in blue.yg hijau tu my adik :D