Pages

Tuesday, September 7, 2010

you know who you are.

aku tak faham dengan sesetengah org.
kadang kadang ok.kadang tak ok.pastu nak kita ikut mood dia.
haih.sedih lah tau tak mcm ni.

aku pun tak tau kenapa kau jadi mcm ni.
and kenapa you totally ignored me like i didnt even exist.
walaupun kita tak rapat.tapi aku terasa sangat dengan perubahan kau sekarang ni.
ape yang aku buat kau tak suka? ade aku buat salah ape2 ke?
huhu.kalo kau duduk berbatu-batu jauh dari aku takpe la.
bukan aku nk kisah pun..
tapi ni........

takpe la.walau ape2 pun.aku tetap anggap kau sebagai kawan.
cuma..kalo kau ada ape2 tak suka dgn ape yang aku buat.
bitau la.aku takkan buat lagi.not in front of you.atleast.

and aku tak suka jugak kalo kau nak hempas2 segala benda.
mcm nak lepaskan geram.mcm benci sgt kalo aku ada kat situ.
huhuhu.takpe la...sempena hari raya ni.
aku mintak maaf kalo aku ada buat salah kat kau.
atau buat benda yang kau tak suka.atau menjengkelkan kau.
sekejap je pun kite nk ada kat sini..
lepas graduate.taktau kite akan jumpa lagi ke tak..

i'm just so sad with you being so ignorant and now it annoys me.

or shall i just say.............WHATEVER.

3 comments:

Aida Hernita said...

ahaha. my ex roommate kat matrik dulu pn mcm ni. xfaham betul! LOL.

Me3raD mYraD said...

aLaaa Leya...biaLah...yang penting aku sayang kau peee...bia kan jee...bukan diorang kasi kau makan~~

[aLia-nL] said...

aida ; tu lah.benci la mcm ni kan! menyusahkan hidup je =(

mirad ; terasa sedih je weh die wat aku cmtu =(