Pages

Monday, July 11, 2011

BDO again.

heyyaaa!
takat ni kami baru sightseeing sekitar kawasan bandung je.yang jauh sikit pun ke pasar baru.
nasib baik aku bukan shopaholic.and i already have what i need.
so.kalau aku ada duit pun..takkan beli barang yang aku tak perlu.because.....i save it to buy food! :D

popoko! tengok ni~~ mcD dia ada set panassss~~ makan ayam goreng mcD dengan nasi.heee~~
one more reason why you must come here! (dah makan ayam goreng mcD belum? ngehngeh)


thanks to balqis riza (popoko's friend) sebab bawak kitorang pusing bandung.
siap belanja lunch lagi.hehe.dia bawak kitorang pergi paris van java (PVJ) and chiwalk (chihampelas walk).sakit kaki pun tahan je la =P thanks again babe! someday we'll go to your place pulak ;)


depan chihampelas walk.sementara tunggu angkot.


dekat rumah mode. again.nasib baik aku bukan shopaholic.
aku cume foodlover je. :D

yeay! amik gambar dengan mickey and minney besar~
mickey dengan minney kecik tinggal kat umah =(

heee~ popo-oh!

kitorang tengah kesempitannnnnnn.
nak pindah bilik...sewa bilik mahal =(
nak pindah nak pindah nak pindah.

p/s ; rimas dengan asap rokok.dalam office merokok.dalam angkot merokok.merata-rata merokok.aku jadi mangsa =( bau rokok melekat kat tudung,baju.tak suka =(

3 comments:

CiK GorGeouS ! said...

berjaLan sajee kau yee...syok betoL =)

popo ko said...

alalala~ best nye die~
hehehe~ syg lagi comel dari minnie, mickey and pooh~
glad you enjoy yourself~ =)

eii~ jahat la perokok2 tu~=(
cian syg~ sound je diorang syg~ jgn duk dekat2~

p/s: org tak makan ayam mcd lagi..=_= jealous~ hahaha~XD

aLia-nL said...

mirad ; pagi kerja.petang jalan.weekend jalan lah~

popoko ; hahaha~ ayam mcD sini tak berapa pedas sgt =) nak buat cane..sume merokok sini =(