Pages

Friday, July 8, 2011

finally...baso..

finally...lepas seminggu kat bandung...
baru dapat merasa baso (bakso) kat bandung ni..
biasa je...mihun sup umi masak lagi sedap.lagi spicy.
setakat ni belum lagi cuba makanan bandung selain baso ni..
dah rasa sekali pun okay dahhhhh.


as usual..online at mcD..abang mcCafe tu pun dah kenal dina sebab setiap hari datang beli coffee.
apakan daya...bilik takde internet.hari-hari pergi mcD..beli mcCafe.. @_@ gratis bangat deh!


duitnya ribu ribu..duit aku pun ribu ribu yang keluar...banyakk sekali...
diorang gelakkan aku bila cakap BIP mall dalam indo..
dina pun gelakkan aku bila aku cakap kat supir angkot "kiri pak" "turun pak"
ngeh.....aku bisa omongan bahasa indon juga deh.

p/s ; agnes monica feat ahmad dhani = cinta mati.

4 comments:

ezy eizyanie said...

ehem. alia kat bandung ke skrg? t.care okeh ;)

izzati neL said...

wah . nice experience weh. take care beb!

aLia-nL said...

ezy ; yup.sebulan kat indon.

zati ; experience beb.sbb tu aku accept.haha.

wafa said...

kak alia..
pegi indon bapa lama???
wah.. sonoknya..
kak alia, suggest bku microb yg bgs.. dis sem blaja basic microb la.. n xtau nk bli bk ap.. coz lecturer xsk online.. dia soh bku.. =( cari kt mph, popular xjmp pn.. bk kt lib suma abs.. waaaaaaa