Pages

Monday, July 4, 2011

juli di indo.

hello from bandung!

dont get me wrong. i'm not going for vacation or ape2..
but to complete my 3-month internship here..
baru aku tau rupanya kat sini tak pelik bila student pegi buat intern kat luar negara..
supervisor aku sendiri dah pergi 3 buah negara semata-mata utk internship.

pertamanya ktorg ke bandung..then next week baru ke cibitung-jakarta.
ofis yang betul2nya kat jakarta..kat bandung ktorg cuma pergi "belajar" kat LIPI (lembaga ilmu pengetahuan indonesia)
thankfully bandung was a cool place.macam cameron highlands.
and our place is walking distance from the shopping hub.

ktorg dah buat tour around LIPI.and tengok lab dengan facilities yang ada..which is totally alien to us..ye la.macam mana la budak oleochem dgn microbiology bleh tercampak kat bidang geophysics and minerals sume ni.that one you have to ask our boss.huu..

okay.not going write a long post.the internet here is quite hard to access.i have to use dina's laptop.(laptop aku bleh campak laut je)
no pics.me fugly.me fatty.
daaaaa.take care!

p/s ; we are on 'good' terms now....i hope this time it will last..insyaAllah..promises promises..



oh oh.congrats to Royal Rhapsody!!~ tak dapat tengok korang perform =( macam ramai supporter yang turun.hehe.congratsssssss.love you guys!

3 comments:

CiK GorGeouS ! said...

amboii..Lame sungguh duduk sane...take care Leya =)

wAnNor said...

aikkk?? alia, how come korang kt sana lak??
nmpk sgt tetinggal ketapi..
OMG! i'm so jelous..
korg, nk souvenir~~
bestnye! bestnye!! bestnye!!!
*smbil gigit bucu bantal.. grrrr... hehe

boring popoko..=( said...

huhuhu..im home.. but im dying..=(
please find a way to allow me to contact you easier..=(
my email dah tak leh send msg..
i called the indon phone tak pernah dapat..
malas nak call ur malaysia number, nanti syg kena roaming mahal..
so basically i dont have any way to contact you..=(
jgn lupa bagi nbumber indon tu, not msg me using that number, but write the number and send it to me. huhuhu..