Pages

Saturday, March 31, 2012

DubuDubuDubuDubu.

hi hi hi guys!

aku konon nak buat review pasal Dubu Dubu Seoul Food dekat Midvalley ni la..
dah lama tunggu nak merasa Dubu Dubu (= tofu) ni.
i am not a korean fan.tak fanatik.tak tengok drama korea.tak teruja nak pergi concert koreans.
saya neutral.

tapi teringin nak cuba makan makanan baru.here goes...


Citron Dubu
macam taufu fah.sedap!
taufu fah campur lemon~

me mommy with beef dol sot set.

me with seafood bibimbap.

abgngah with his kimchi gogi.

abglong with his beef bulgogi.

(tak tau betul ke tak.anyway, apa beza gogi and bulgogi? entah.)

aku pernah makan kimchi yang lagi sedap daripada kimchi dekat Dubu Dubu ni.
okaay laa kalau sekadar nak merasa.tapi tak kena dengan kesukaan aku.
the taste is quite.............not enough flavour.haha.
bagi aku laa.and makanan korea dekat food court midvalley lagi sedap kot~
tak pernah makan, pernah rasa kawan punya je.
harga kira berbaloi dengan size portion yang dihidangkan.

honestly, aku kalau nak merasa je okay laa kot.but i wont go and eat there as often as i eat Sushi King.

p/s ; sorry liliyana tak reply msg, sebab takde credit.hee.kalau tak boleh korang gi makan DubuDubu =P

3 comments:

yanalililala said...

its ok.. haha.last2 ktorg mkn kat manhattan sbb x jmpe halal korean food selain food court.. =D .bleh x terfikir nk call alia.. T__T

aLia-nL said...

sorrryy~kite weekends mmg takde crdt.hahaha.topup skali sminggu boleh tak? =P

aLia-nL said...
This comment has been removed by the author.