Pages

Monday, March 12, 2012

hohoHoliday : Cameron Highland

hello all!

macam mana weekend korang haritu?
whatever it is.dont forget to spend some time with your family and your loved ones ;)
as for me, we went for a trip to Cameron Highlands.
sepatutnya nak bawa adik bongsu jalan2 cuti sekolah.tapi dia pulak ada school trip.
so, kitorang pun jalan2 tanpa dia! hehe.

mungkin bagi korang yang menetap di sekitar Perak dan Pahang dah selalu kot gi Cameron?
macam Popoko, family dia tiap-tiap tahun pun gi Cameron =P
no doubt,because of the cool and chilly whether, really relaxing right?
tapi sekarang musim hujan ni, bertambah2 sejuk lah~


we stayed at Highland Cottage : Rumah Penginapan DBKL
murah, facilities lengkap, bilik selesa.
best sangat!

the rainy night market.sejuk~~

strawberryberry~~
sedapnyeee chocolate strawberry~ ngee~

dekat rumah tu ada kucing macho ni~
tapi takut nak pegang sebab dia besar and tough sangat.
takut dia cakar.hahaha~ camne nak bela kucing ni =P

more strawberryyyy~

Bharat Tea Plantation.
kalau kat Bandung, sepanjang-panjang jalan pun ladang teh~

for sure we went to the Rose Valley!
rasa nak buat satu post khas untuk rose valley.
haha.crazy roses.

macam nak beli banyak2 nak buat kek.
tapi nanti mesti tak tahan lama =(
beli sikit buat makan2 je..

really had a nice time at Cameron Highlands with family =)
ditambah dengan Najib Ali and Balqis yang sangat sangat.urgh.i dunno how to describe.

nak pergi Cameron lagi~ suka tempat sejuk2~ =P

kalau murah rezeki, ada kesempatan boleh la nak jalan-jalan lagi =)
till then, have a nice day and take care!
jaga diri and keselamatan, sekarang banyak org gila.
bye! ;)

p/s ; timeless love.

p/s/s ; sakit mulut.ulcer dekat dua-dua belah pipi ;(

5 comments:

popoko said...

sian syg~ hope your pipi ok nanti~ happy bile syg dpt jalan2~

May Maisarah said...

Walawehhh pi cameronnnn! bestt ouhh! kite weekend lepas duk dengaq ceramah finishing school je 2 ahri dr pagi sampai petang. sabaq je laa... =))

aLia-nL said...

popoko ; thank you! :D

mamay ; best!tapi petang mesti hujan.haha.sabaq naa..dah grad nanti confirm rindu nak belajar balik =P

siti hazirah zolkafli said...

mak kte pun tiap2 tahun bwk g cameron.gila nak beli sayur..hehe

aLia-nL said...

hazi ; banyak gila sayur~fresh plak tu.hee