Pages

Monday, March 26, 2012

Konvensyen Bidadari Dunia 2012.

Hi guys!

so last weekend my friends and I participated in Konvensyen Bidadari Dunia 2012 organized by iluvislam.com and held at Putrajaya International Convention Centre (PICC) as volunteers.
Was a great and precious experience, ignoring the down side and dissatisfaction towards the management team.


AJK Pendaftaran & kaunter pertanyaan & runner.

Ye puan, ada yang boleh saya bantu?


Meet Imran Koyube, young millionaire and founder of iluvislam.

Wardina Safiyyah.

I personally adore Dr Muhaya, a very friendly and positive person.
InsyaAllah will be going to her talk "Bahagia dan Membahagiakan" on 8th of April =)

thanks korang!
and thanks hazi for letting us crash your house sepanjang event.

sorry hazi, sebab asik tersesat je bila nak pergi dan balik.aku memang fail la bab2 nak ingat jalan ni.
jalan pergi dan balik sepanjang 3 hari yang tak pernah nak lalu jalan yang sama. Alhamdulillah, selamat pergi dan balik~~
sorry kalau ada buat korang terasa atau apa2.harap2 korang had fun and dapat tambah pengalaman.hihi.
penat gilaaa.tapi seronok! =) gonna miss you guys =( see you when i see you!



p/s ; mungkin aku yang terlalu ego untuk meminta maaf.entahlah.apa2 pun.happy birthday.

2 comments:

CiK GorGeouS ! said...

untung Laaa duduk kL...boLeh join event2 besar nie...wuuuu~ takde yang aku boLeh join keee ???

Anonymous said...

salam.. konvensyen bidadari dunia 2015 xde ke? hmm mcm mne nk jd ajk utk event spt ni ye? teringin nk join event luar selain event u :')