Pages

Tuesday, November 23, 2010

ah sudahlah.

benci.sangat benci.teramat benci!

arghh~ aku sangat tension kalau tak dapat connect internet.
lebih lebih lagi kalau aku dah mengharap segunung nak online guna laptop sendiri.
memang la bersyukur ada kawan baik hati bagi pinjam laptop.
tapi laptop sendiri lagi selesa dan seronok kan?
(ok aina.aku tau kau tengah tidur and akan baca post ni esok pagi.heee)

dari dulu sampai sekarang pun aku tension bila tak dapat connect internet.
dulu komputer dalam bilik susah nak on.aku hentak hentak sampai on..
asalkan dapat online.
dulu pakai modem yang bising treet treet troot troot.
kadang2 terputus.aku tunggu tunggu sampai tension.
asalkan dapat online.
sekarang wireless kat rumah kalau ramai user memang asik local je.
memang router dalam bilik aku.aku tutup rehatkan router jap.
asalkan aku yang dapat online.
haa.sekarang ni laptop sendiri tak dapat connection.
guna je lah laptop kawan.
asalkan dapat online. T_T

eh.bukan la aku nak kata aku tak boleh hidup tanpa internet.
tapi aku barang pasang laptop tapi takde internet.hee.
kalau takde internet.baik off je la laptop ni. =P

ok alia.takde internet kau patut baca journals and review papers blablablabla.

oh oh.cepat la awak balik.org bosan O.o

n'sync - this i promise you.YOU YOU YOU~ tralalalala~

2 comments:

Me3raD mYraD said...

rindu aku yea...
saba kayh...nanti aku baLik...
hehhe~

enaLiF said...

hahaha~
aku bru je bca blog kau...=)