Pages

Tuesday, January 18, 2011

dekat ke jauh sama je~

huuu.dilemma betul.
susah jugak kalau rumah dekat ni.
sebab asik dok nak balik tiap weekend.
kelas hari isnin pukul 11 pun bantai bertolak dari rumah isnin pagi.
hah.berulang alik tiap hari ni best ni.

kalau rumah jauh plak..berkira-kira sangat kalo nak balik.
ye la..kira berapa jam perjalanan..nanti tak puas duduk rumah dah nak kena balik U balik.
hee..tapi kalau aku..aku tak kisah pun..asalkan aku dapat balik rumah..
dapat jumpa family..dapat makan sedap2 yang free..
free la..sebab mak aku masak..aku tak yah la bayar guna duit elaun.sedap plak tu.

cadangnye nak ikut diorg gi kubang pasu.tengok sekolah "baru" aiman (adik bongsu)
oih kubang pasu jauh tu~~ maunye 7-8 jam perjalanan...
so...aku pun amik keputusan taknak ikut and balik weekend macam biasa je.
hee..kesian umi suara hampa je bila aku tak jadi ikut.
sorry~ i'll be home this weekend.and i want to bake some tarts~


p/s : kesian kawan aku sorang ni kena cyber crime.huhu.bodoh punya manusia.

2 comments:

Me3raD mYraD said...

hantar sket tarts kau kat aku !! teringin nak rase aLia bake...waaa...cheese bLueberry tarts sedapnyee *mengharap*...heheh~

aLia-nL said...

kau datang umah aku amik.hehe.aku tak suka blueberry cheese tart.prefer fruit tart or custard.ehee...