Pages

Monday, January 24, 2011

red wok steamboat galore.

semalam kami gi try restoran steamboat baru~
tapi taktau la nurul faraheen dgn mohd adib dah try dulu ke sebelum aku.
haha.ni pun sebab coursemate aku suggest nak buat makan-makan kat sini.
so sebelum dorg gi ramai2..aku,eien dgn adib dah makan dlu =P

steamboat rm25
korean sizzling steamboat rm30
all-you-can-eat buffet ;)

the lovey dovey yang baik hati selalu bawak aku jalan-jalan
(gambar atas dan bawah ni ye pasangan tersebut)

yang selalu suka menyibuk kacau diorang dating berdua =P

i miss you so FFFFFFF much =(
huhu.steamboat reminds me of hotpot.
lawak sangat bila teringat balik.hahaha.
poor you.you were so hungry..heee.

red wok ni.boleh laa..starve yourself in the morning.baru bleh melantak makan kat red wok.
but i preferred flaming and hotpot over red wok..
ape2 pun.thanks a bunch nurul faraheen n mohd adib!
nanti aku buatkan tarts banyak2 lagi utk korg ok.
(segan nak kasi kawan2 makan tarts.dah la buruk.tak sedap.ngeeeee~)
ekekeke.

p/s ; detox foot patch? baca ni dan nilai sendiri. =)

2 comments:

yanalililala said...

wah~ tp ok ke mknn die.. berbaloi?

Me3raD mYraD said...

nak tartsss !!! ahahaha..nanti kitee gi makan samee ye~