Pages

Friday, January 28, 2011

when you're in the lab.....alone..

paling penting bila dah tahu akan ada dalam lab berpuluh-puluh jam..

sila update playlist lagu-lagu yang ada dalam hp ke.ipod ke.ipad ke.ke ke ke...
supaya lagu-lagu tu takkan ulang-ulang sampai boring.
hoh.aku pun dok dengar lagu yang sama je tiap kali masuk lab.
tak update-update pun lagi.boooorinnngg~

baca doa banyak-banyak.tu paling penting.
bukan takat mendoakan bakteria tu utk hidup seribu tahun lagi.
tapi utk keselamatan sendiri jugak.
hee..dah brapa kali ntah dengar bunyi pelik2.
scarrryyy~~

bila dah takut tu.mesti kelam kabut pnye kan..
nak spread plate pun asik pecah je agar tu..
rugi rugi rugi~
baca doa.pasang lagu yang sedap-sedap.mesti bakteria tu hidup gembira.
utk seribu tahun lagi..

bawak bekal makanan yang secukupnya dalam perut.
sekali dah masuk lab.takkan turun2 dah nak makan ke hape.
kecuali sembahyang dgn melepas hajat je.

hee..first time harini ada dalam lab buat keje sorang2 sampai malam.
nasib baik ada kawan2 lain kat floor tu.
takde la takut sangat. =)
but i heard footstepssssss...but no one is there.except me.
perasaan je kot.*cuak*

p/s ; carol...KW says she misses you. =) much much.




4 comments:

yanalililala said...

seramnya~

enaLiF said...

huhu...len kali btau la aina...
ley tmankan...=)

shaiful amri said...

mmg lab 2 mmg salu bunyi tapak kaki 2 la

aLia-nL said...

hahaha.
scarrryyy~~
aina ; takpe =) x buat byk keje pun.

abg epul ; mane la tau abg epul.baru tahun ni haa dok tercongok kat lab sampai malam.abg epul dah berkurun dah kan =P