Pages

Monday, January 24, 2011

detox foot patch

tak sangka ada kawan aku jual detox foot patch ni.
dia pun kasi aku harga kawan-kawan.hehe.bagus betul la macam ni.
memang dah lama aku nak beli.kot2 elok and boleh kasi mak aku pakai.
tapi.first kena la try kat diri sendiri dulu.
hehe.korang tau ke detox foot patch ni amende?
aku pun taktau la berkesan ke tak.tapi yang ni punya skali dengan slimming and detox.
ngeee..aku bukan beli sebab nak yang slimming tu ok =P

macam teruja pulak nak try.hehe.

p/s ; my day is incomplete without you... =(

1 comment:

yanalililala said...

hehe.. kte setkt ni dh pakai 4 kali dh. ngeee~