Pages

Tuesday, January 4, 2011

lega sikit.

risau bila aku masuk lab.kawan-kawan lain semua sibuk buat projek masing2.
aku goyang kaki.sambil buka novel.
ada sampai 50 mukasurat aku baca ni.

lega sikit bila akak senior ni bagi suggestion untuk tambah ujian penyaringan.
risau bila bahan takde.lega bila dia cakap.bahan dah ditempah.
ok lepas ni aku busy balik dalam lab! *yeay*

hah.tolong lah.kasi la aku tukar bilik.
i dont care if your reading this or your friends.(you know who you are) AS IF!
banyak kali aku pergi pejabat kolej ni.macam tu jugak la jawapan die.

haih.kalau la aku cakap
"dia cuba bunuh saya!"
atau
"dia tu selalu buat saya heart attack! nanti saya boleh mati"
atau
"saya migrain la.saya tak boleh duduk sebilik dgn dia"
atau
"dia buat saya gila.sampai saya rasa macam nak tikam dia bertubi-tubi"

agaknya akak pejabat tu kasi tukar tak?
by hook or by crook.no way!

ok.jom buat muka tak malu tanya kolej lain boleh pindah ke tak.

pee/ass ; baca ni! baca ni! long distance relationship ;)

4 comments:

Me3raD mYraD said...

aiyoh ! tak habis Lagi isu nie ?? aku simpati ngan kau~

aLia-nL said...

eiii~ tak boleh.tak boleh.drpd aku duduk dalam bilik tu.aku rela menumpang.nasib baik ade kwn yang memahami =((

Irsya said...

pindah haram tak ley ke weyh?

aLia-nL said...

irsya ; haha.bakal pindah secara haram la ni.tp kat kolej len =P menumpang je la smpi habis sem.