Pages

Saturday, January 29, 2011

so what kalau sorang2?

hellooooo!
aku baru balik dari melepakkan diri dengan ainayie.(aina dan ayie)
ye lah.diri yang solo ni kena le sorang2 jugak.tehee.
tahape2 je aina ni.ade ke dia cakap.kalau dia tengok someone makan sorang2.
dia rasa kesian.heee.kenape la nak kesian kan?
kot la kawan die sume busy takde masa sume..
so dia pun keluar sorang2.ataupun dia nak hilangkan stress sorang2.
tak pelik kan?

i would do the same too.ye la.kalo nak mengajak kawan ni mmg susah sikit.
nak tunggu dorang free la.blablabla..pegi sorang lagi senang?
hee.dah banyak kali teringin nak gi mines/midvalley sorang2.(tu je pun yang senang nak sampai)
tapi asik tak jadi je.haih.
sorry.aku weekend memang tak boleh duduk ukm kalau takde apa2 kerja.
sebab tu setiap hujung minggu pun aku balik rumah.
(now i'm stuck here doing my lab.yeay.no holiday for me!)

and tadi aku tengok movie dok sorang2.kesian tak kesian tak??
TAK KESIAN LANGSUNG kan?
yang couple kena la duduk berdua ;(
tengok plak cite khurafat.orang sebelah aku pun cakap kat kawan dia.
'budak ni tengok sorang je tak takut ke'
tak takut.aku KUAT (xde kena mengena pun?)
takat tutup2 mata tu adalah sikit.heeee~

so tak payah la nak kesian kalau nampak sape2 keluar/jalan sorang2 kat mane2.
tengok wayang sorang2 pun rilek je.pegi mana2 sorang2 pun cool je.
;)

p/s ; oh! wafa dgn abg mior dah kahwin.seronoknya! tumpang gembiraaaa~ jealous nye.macam mana la diorg boleh bahagia.ade ke tanya macam tu.congrats congrats!! nak pegi =(


2 comments:

Me3raD mYraD said...

kadang2 biLe kuar sorang2 Lagi mudah...xpayah tggu orang...xpayah ikot kata orang..free jek...i've done it before...dari bp ke jb sorang =)

aLia-nL said...

aku pun teringin nak buat mcm tu dah banyak kali dah.tapi tu la.kalo ada transport dah lama chow~ hee.ni harap bas dengan tren je.grrr.tahan bosan je la.