Pages

Tuesday, June 29, 2010

malas yang terlambat.

hello people.
apa yg korang buat masa cuti ni eh?
mesti cuti korang seronok sangat2 kan??
ahhh..pelik tak pelik...lagi 2 minggu nak habis cuti..baru la aku rasa bosan..
hoh.patutnye dari awal lagi dah rasa bosan kan? =P
mungkin sebab skang aku dah malasss kot...(macam dulu rajin je?)
malas la nak bangun pergi buang sampah..malas nak rendam baju..malas nak basuh baju...malas nak sapu luar...malas nak sapu dalam jugak...malas nak lipat baju...semuanya maaaallaaasss~
and sekarang ni..mak aku kata..dia taknak maid pulak..it's a big OH NO! to me..
alahai umi...amik laa maid ok? ok? ok?
lagipun nnt kesian umi tinggal sorang2 bila ktorg dah balik kolej..
aina ni pun satu..bukan nak stay kat rumah..mentang2 boyfriend ade kat kolej..grrrr~

hehe.ye la.masa awal2 cuti dulu rasa macam responsible gila nak jaga rumah kan..
nak kemas rumah..nak masak..nak sapu..blablabla..
tapi skarang ni rasa malas yang teramatttt~ huhu.
tak boleh jadi ni......kena kuatkan semangat! (hoh?)
kena rajinkan diri! ;P

nak tido.tido.tido.golek2.tido.tido.tido.golek2 lagi.
petang ni syahir ijat sampai!!!!!!~ *jumping jumping*
abgngah..bawak alia gi jumpa pokok kat klia boleh takkkkk~~
dah boleh agak dah jawapan die. =(
umi..alia dgn aina nak gi tengok orkestra ahad ni boleh takkk~
dah boleh agak jugak jawapan die...tapi tanya je la :D
p/s ; ok.next week nak buat custard tart =)) menggemukkan diri sebelum balik kolej.teheeee~

2 comments:

. dello . said...

seronok la tu buah hati nak balik . kikiki . senyum smpai tlinge la al ek ?

[aLia-nL] said...

seronok aku pun semput2 lagi dello..huhu