Pages

Sunday, June 6, 2010

result semester 2 2009/2010

heyyy guyss~
there's something wrong with the internet since friday.
and tak tahu kenapa harini baru elok plak?
kebetulan lah aku nk try buka router tu.
alhamdulillah~

oh ya.result aku dah keluar! (hari jumaat haritu.nasib baik sempat tgk)
syukur sangat2 dgn keputusan yang aku perolehi.
alhamdulillah.berkat usaha dan doa. =)
tak payah la nk btau pointer aku brape kat sini.
aku takde la gempak sangat sampai nak dpt DL.

aku yakin ramai lagi budak coursemate aku yg result lagi gempak dari aku.
ye la.usaha diorg lagi gila gila dari aku.
aku lepak je.balik dari kelas tido.maghrib baru bangun.malam chatting smpi subuh.
study week pun tak berapa sgt la.hehe.
so....result ni menunjukkan usaha aku la kan? ;)
yang pasti. aku kena maintain result supaya tak jatuh bawah 3.0

tahniah to those yang result diorg meningkat.
i know you guys worked your asses out for the finals.
ok.special thanks to mr.syahir aizat (sape lagi)
ye lah.sbb sudi menjadi teman yang setia.tukang bakar semangat utk aku.
and die pun bakal menghadapi test yang berlambak2 sebelum bersuka ria di malaysia.
thanx syg.you inspired me a lot~ muahxXXx~ that's why i love you.
you always seem to be there through bad and good times. :))
thank you.

3 comments:

Ery Farieha said...

wah
congratz la ko hepy
aku sedeh n down gila ='(

Aida Hernita said...

congratz! hadiah? haha

[aLia-nL] said...

ery ; thanx ery~ alaa..kau punya subject sume susah2...work harder! ;)

aida ; amboi2....hee~ nak hadiah jugak! =P