Pages

Saturday, June 19, 2010

my precious!

hi people!
oh.kan aku ckp aku dah beli cermin mata baru?
it has smaller frame than the old one..
diff colour too..dulu coklat oren...now hitam merah..
jadi lah~ now i dont have to force my eyes :D
pakai contact lense seharian pun tak selesa jugak lor.
tak tau lah korg.. =)

kena jaga elok2 k cermin mata ni. i hope i wont 'step' on it.

ahaa...nice feel~ feel nice? apakah?
abgngah la ni promote.dia kata ada steward ni promote kat dia.
ha..korg sembelit? masalah perut? kembung perut? boroi pun boleh lah (kot?)
try la nice feel ni =D rasa mcm spirulina.ataupun jus rumput.hee~
dia kata...nak kempiskan perut pun boleh gak..
ye la...keluarkan taik2 dlm perut tu. =P


yeay yeay! finally i got my dream phone! :D
samsung corby wifi.romantic pink!
they only have black and white-pink.
black is too.......kosong.
so happy! tapi tak best jugak hp canggih2 tapi takde org nak msg/call.
tak sabar nk tunggu syahir ijat balik.
bleh calling2/msg2ing dgn die ;)

july tolong dtg cepat sikit boleh? *fingers crossed*
tgh berbaik2 ni seronok la.bila bergaduh tak seronok pun ;( harap2 takkan bergaduh lagi.wish us luck people.
argh.rasa nak makan custard tart plak.bila nak diet ni!
oh btw.dlm hp tu.siap ada reminder utk diet lagi.haha!
(mcm tau2 je aku ni nak diet)
LOLs.
byebye =)



5 comments:

Aida Hernita said...

wow! hp best! nmpk mcm coolie gile. eheh.

[aLia-nL] said...

coolie sangat2! =P

ezareena~ said...

perghh..bedarah idong tgk henpon baru alia~~ XD

Me3raD mYraD said...

wah !! hp baruuuu...
weee~~sangat gurLy...
ngee...miss u deary~

[aLia-nL] said...

eza ; haha.bila lagi beb! bukan slalu =P

mirad ; auww~ girly itu i ok sayang~ haha.SO NOT!